Världens mysigaste lillfis. Idag vaknade j...

img_0418 (MMS)

Världens mysigaste lillfis. Idag vaknade jag av att han klättrade upp i vår säng och myste med mig. Sen har han sprungit runt i lägenheten lite och nu är han tillbaka och myser i sin säng :)

Från mobilen | | 3 kommentarer |

Leons nya overallDet blev till slut en tvådelad overall från Didriksons. Vi var egentligen ute alldeles för sent för att få en bra overall, men hade lite tur(enligt han i butiken i alla fall, han pratade om att folk börjar köpa overaller i augusti). Jag ville ju från första början ha en tvådelad, men trodde det skulle bli på tok för dyrt. Eller det skulle blivit det om vi hade valt overall från Polarn o. Pyret som jag tänkt från början. Så först tänkte jag om och tänkte ta en vanlig overall, men när jag hittade den här så kunde jag inte välja någon annan. Och med tanke på att barnen har overaller enda in i mars så tycker jag att det är bäst med en tvådelad. För vissa dagar är det ju faktiskt väldigt varmt och då behöver man ju inte ha jackan utan kan istället ha en vindfleecejacka istället och bara täckbyxorna till det. Perfekt! Leon är ju inte ett stillasittande barn och kommer definitivt bli varm när våren börjar närma sig och då vill jag inte att han ska vara fast i en overall.
Både jag och Fredrik är jättenöjda och jag tycker faktiskt att den är väldigt snygg! Till overallen fick han ett par Hestravantar, som tydligen ska vara bland dom bästa. Så nu är vi redo för vintern. Nu behövs bara underställ, ulltumvantar och ullstrumpor.
Leon 1-1½ år | | En kommentar |

Lördag

Vi hade en jättemysig kväll igår hos Leons farfar. Åt massa god mat och hade det trevligt. Mätta och glada åkte vi därifrån vid halv elva. Leon somnade vid nio tiden och sov gott hela vägen hem. Vid tolv-tiden var vi hemma. Jag och Fredrik kom inte i säng förrän vid ett- halv två tiden. Och vid tre så vaknade självklart Leon. Ibland undrar jag om han faktiskt har lite problem med sin mage, men ibland tror jag bara han är sådär knepig på nätterna. Jag var ju likadan som liten. Hur som helst så höll han sig vaken till strax innan fem. Så jag har väl fått knappt fem timmars osammanhängade sömn i natt. Det var verkligen länge sen jag kände mig så otroligt seg i huvudet. Men förhoppningsvis får jag vila lite under dagen.
Ikväll ska ju jag och Fredrik på bio. Leons moster kommer över och är barnvakt åt Leon, han får med andra ord en toppenkväll.
Som det ser ut nu så blir det Inception, men vi har inte bestämt oss riktigt ännu. Men jag vill helst se den i alla fall!
Nu ska jag röja upp lite här hemma medans världens bästa sambo är iväg och hjälper min mammas kompis att flytta saker. Du är bäst älskling! ♥
Vardagen | | Kommentera |
Upp