Spjälsängen


Redo för bebis


Efter mycket om och men så lyckades jag få ihop spjälsängen rätt. Känns väldigt skönt att jag fortfarande hade koll på vart alla skruvar och sånt låg och när jag väl förstod hur allt skulle sitta så var det mycket lättare än jag trodde. Nu står i alla fall spjälsängen klar, ska byta sängkläder bara då det där är dom Leon sov i senast. Någon gång kanske vi ska köpa lite nya sängkläder dessutom, kanske något sött rosa och ett nytt spjälskydd. Men det tar vi om ett tag, ingenting nödvändigt känner jag. Vet inte heller om sängen ska stå där den står, det var lite för lite utrymmer i vårt sovrum, plus att vår säng är ganska stor. Men det löser sig också. Vi har ju inte direkt bråttom!

Tilda i magen | | Kommentera |

Leons nya säng


Morgonmys


Igår fick Leon äntligen en ny säng. Det var tänkt att vi skulle tagit en annan, men det här var den jag ville ha från början och Fredrik tyckte också bättre om den här. Så den fick det bli! Så i natt sov Leon i sin nya stora säng för första gången, vilket han verkade tycka väldigt mycket om då han inte vaknade en enda gång under hela natten. Han var även uppe i den flera gånger under morgonen och gosade med sina gosedjur och såg allmänt nöjd ut.
Så nu är vår kille en stor kille, som sover i en juniorsäng!

Leon 1½-2 år | | En kommentar |

24


Från frukosten i morse


Jag är inte mycket för det här med att fylla år, men idag är det i alla fall min födelsedag och jag blir hela 24 år. Det börjar kännas gammalt, trots att det inte är det. Försöker se det positiva i det i alla fall, min andra födelsedag sen vår fina Leon kom. Det är fint, när man tänker på det. Att jag redan fått fira två födelsedagar med honom, tiden går bra himla fort.
Idag tänker jag faktiskt lite extra på hur tacksam jag är för allt och alla i mitt liv. Jag har det faktiskt väldigt bra. Jag har en fantastisk sambo, som jobbar och sliter för att vi ska ha det bra och som är en underbar pappa. Jag har världens finaste lilla son, som förgyller mitt liv varje dag. Vi har snart en liten dotter och att vi faktiskt ska få ett till barn är något jag känner mig otroligt tacksam för, det är inget man ska ta för givet.
Vi har sen två jättefina familjer, som alltid ställer upp och finns där för oss.
Trots att saker ibland kan kännas tunga och jobbiga, så är livet väldigt bra!

Jag & min kärlek | | En kommentar |
Upp