Bad-bus med bästa pappsen!

Leon, Tilda & Noomi | | 3 kommentarer |

Julklappar till Leon


Olika julklappar som vi vill ge till Leon


Det har varit ganska svårt att komma på vad vi ska köpa till Leon. Han har helt klart mycket leksaker, men jag tror jag vill rensa en del och förnya lite. Städsetet från Vileda är för barn och det skulle Leon att älska! Han ska alltid hjälpa mig att städa och älskar att skura golven. Han har vid flera tillfällen tagit ut skurmoppen själv och börjat skura, då har han dock doppat skurmoppen i toaletten och skurat med toavatten och det är ju inte så fräscht. Men tanken är väldigt god och därför tror jag han skulle bli överlycklig han fick sina egna saker att städa med. Den stora saccosäcken är också något han skulle gilla, han sitter ofta i babysittern framför tv:n och det är ju inte riktigt meningen att man ska göra så. När vi var hos Daniella och sov över så blev han väldigt förtjust i Jolines Fatboy-säck. Den är riktigt snygg, men ganska dyr! Men så hittade jag denna kopia (?), BigBoy och den kostade 600:- mindre. Vet däremot inte om den är lika snygg, men det blir nog bra ändå och nu när han ska ta vårat rum så får den ju plats utan problem också.
Duplo-lego har jag tänkt lite på förut, men helt glömt bort. Men igår så sa Daniella att Leon säkert skulle gilla sånt och det har hon ju helt rätt i! Så något sådant ska vi nog köpa till honom!
Jag har nog ganska mycket småsaker jag vill köpa, men jag vill samtidigt ha en stor sak han ska få och sedan lite smått. Eventuellt blir saccosäcken den stora saken och sen får han lite leksaker och sånt också, så det blir många paket att öppna på julafton! Det tjatar i alla fall Fredrik om, att han vill att Leon ska få många julklappar att öppna och det har han ju helt rätt i!

Vardagen | | 2 kommentarer |

Snart ska det bytas rum!

Nu har vi funderat och planerat fram och tillbaka väldigt länge. Men nu har vi äntligen bestämt oss! Jag har ju innan sagt att Tilda ska få vår så kallade balkong som rum, men nu har vi tänkt om. Vi tar balkongen, visserligen kommer i princip bara vår säng få plats, men mer behövs faktiskt inte. I sin tur så tar Leon vårt rum och Tilda får Leons rum. Jag tror helt klart att det blir den bästa lösningen. Barnen har mycket större behov av lite större än vad vi har, med tanke på deras leksaker och så. Så då får barnen varsitt ordentligt rum och jag tror det kommer bli hur bra som helst. Så nu snurrar tankar ännu mer, jag vill verkligen ge barnen varsitt fint rum, så nu är det bara att börja planera hur dom ska få det i sina rum. Jättekul, jag längtar!
Vardagen | | En kommentar |
Upp