Sista augusti


Var jag smart när jag tog mig dessa i morse? Knappast!


Augusti och sommaren avslutas ju inte på bästa sätt. Typ årets regnigaste dag. Men såhär har ju större delen av sommaren känts ändå.
Vi lämnade Tilda på dagis i morse, hon fick som tur var vara inne idag. Dom är annars ute hela för- och eftermiddagen, men det var så mycket djupa pölar på gården, så dom ville inte att dom små ska gå och ramla i dom. Himla skönt tycker jag! Tilda knatade in på dagis som om hon aldrig gjort annat och blev såklart inte det minsta ledsen när jag gick. Nu hoppas jag bara att resten av dagen går bra. Gårdagen gick tydligen bra, förutom att hon åt lite dåligt. Men pannkakor gillar faktiskt inget av mina barn, så det var ju inte så konstigt. Hon hade i alla fall fått i sig lite spenatsoppa.
Nu ligger jag och Leon i soffan, nerbäddade under en filt och bara myser. Det är rätt kallt faktiskt. Lunchen är alldeles strax klar. Sen ska vi nog fortsätta att göra ingenting, det är verkligen en sån dag idag.
Men, lagom till dagishämtning så kommer barnens mormor hit och följer med och hämtar, så det kommer båda barnen uppskatta!
Nej, nu blir det lunch.. Köttfärssås och spagehtti!
Vardagen | | En kommentar |

Han är inte dum, inte!Min lilla iPhone-kille!


Säga vad man vill om min son, men dum, det är han då inte! Leon har ju sen länge tillbaka varit väldigt förtjust i min mobil. Han har sen innan han ens fyllde 1 år kunnat få upp knapplåset på den utan problem. Nu har han sen ett bra tag tillbaka själv använt sig av mobilen och tittat på olika youtube-klipp i den. Han hanterar i princip en iPhone lika bra som jag. Nu har han ju även börjat förstå att man även måste ladda den då och då. Nu har jag städat och haft mig här hemma och då fick Leon låna min mobil igen. Helt plötsligt ser jag att han hämtat laddaren som sitter i köket egentligen, satt in den i uttaget bredvid soffan och satt den i mobilen. Jag tycker då att det är ganska smart gjort av en 3-åring. Men sånt kanske alla vara iPhone-ungar kan nu för tiden ;)
Leon 3-4 år | | Kommentera |

Bara jag & Leon

Världens bästa kille!Jaha, så var det bara jag och Leon här hemma.. Lillasyster lämnades på dagis i morse, själv för första gången. Ångesten är ett faktum. Jag hoppas verkligen att det går bra, att ingenting händer henne. Sitter just nu och väntar på att dom ska ringa och berätta hur det har gott och att hon har somnat. Dom dagarna jag varit där så har hon somnat strax innan halv tolv och nu är ju klockan över tolv. Men dom har förhoppningsvis bara fullt upp med dom andra barnen.
Jag och Leon har passat på att leka ordentligt i parken, vi var där i nästan två timmar innan det var dags för lunch. Det märks att Leon njuter av att vara själv med mig, det blir ju verkligen en helt annan sak.
Men jag hoppas ändå, för hans skull, att han snart får en dagisplats. Jag vet att han skulle älska att vara där!
Nu ska jag passa på att städa lite här hemma, innan det är dags att hämta Skorpan igen. Längtar som tusan!
Leon, Tilda & Noomi | | En kommentar |
Upp