Bästa Ni!


Min lilla familjOkej, såna här bilder brukar jag inte lägga upp. Jag gillar ju inte när det ser stökigt ut, haha! Men, såhär en fredagkväll, efter en heldag (nästan i alla fall) på stan och dagen innan Leons 3-årsdag, så kände jag att jag kunde visa lite hur vår "verklighet" ser ut. Tilda var tydligen inte så sugen på mat idag, så Fredrik la ut en  massa köttbullar åt henne och lät henne äta bäst hon ville och det funkade faktiskt. Leon sitter med min mobil och tittar på youtube-klipp samtidigt som han petar i sig någon köttbulle då och då. Jag... bloggar! Sånt jag aldrig gör inför Fredrik faktiskt, han har aldrig läst min blogg och vet ingenting om den. Vet inte varför det blivit så faktiskt, men så är det. Nu har jag dock visat lite och han säger att han vill läsa mer, så vi får se om han blir mer "delaktig" i den.
Medan jag bloggar så dricker jag mitt favoritvin, Strawberry wine. Världens bästa vin! Det och Asti är mina favoriter, men Asti börjar jag dock tröttna på.
Nej, nu ska vi mysa järnet här hemma. Leon sov på dagen idag, när vi var i stan. Så han kommer i bästa fall somna vid 22-tiden, men antagligen senare om jag känner honom rätt. Så det blir en lång kväll. Men imorgon väntar kalas och massa annat skoj, så det är bara att börja samla sig. Världens finaste kille blir ju 3 år imorgon!!!
Leon 2½-3 år | |
Upp