Fredag


Liten pusstjej för några veckor sedanHär hemma är det fortfarande lite krassligt, Leon har feber, jag är lite förkyld och likaså Tilda. Men ingen av oss verkar må jättedåligt. Leon är pigg trots febern, vilket känns jätteskönt! Det blir nog inget långvarigt faktiskt.
Ikväll ska Fredrik vara själv med våra små frön. Jag ska hem till Daniella och ha en riktig tjejkväll med henne och Elli. Vi ska dricka massa vin, prata och bara vara (det pratades utgång, men vi får se hur vi känner). Jag har väl egentligen inte haft brist på egentid på sistone, då vi var iväg på kryssning för några helger sedan och var ifrån barnen i hela två nätter. Det är dock ingenting jag vill göra om snart, Tilda hade bland annat fått ett anfall, om hon krampade eller inte vet inte min mamma då hon var i badrummet med Leon. Sånt känns jättetungt för mig. Så därför längtar jag inte efter egentid direkt, men att komma bort några timmar en kväll är inte helt fel och barnen är ju med sin pappa vilket känns väldigt tryggt och skönt!
Men, innan kvällen ska massa saker fixas och jag ska väl försöka mig på att städa lite inför imorgon.

Nej, nu tror jag minsann att en liten blöja behövs bytas!


Tack till Michis som ännu en gång gjort en jättefin design till mig!!
Vardagen | | En kommentar |

& så var det lillemans tur...


En hängig liten kille vid frukostenI natt vaknade jag med en varm liten kille bredvid mig, förstod direkt att han hade feber. Han är dessutom hostig och är nära att kräkas nästan varje gång han hostar. Lilla goskillen min! Hoppades verkligen på att han skulle klara sig från detta, men tråkigt nog inte. Jag verkar dock vara feberfri och det var även Tilda när hon vaknde, tycker dock hon börjar kännas varm igen. Men jag ska snart ta tempen och se.
Idag blir det med andra ord ingen rolig dag. Det enda vi måste göra är att åka in till Söder och gå på apoteket där och ta ut mer av Tildas medicin. Här måste man beställa den, då dom inte har den inne. Så jag åker till ett större apotek, så vi slipper vänta på den. Annars blir det bara lugn och ro helt enkelt, så hoppas vi på att hela familjen är frisk tills på lördag då jag fyller 25..
Leon 2½-3 år | | Kommentera |

BVC - 10 månader


Skorpan


Idag var det som sagt BVC som gällde. I förra veckan hade hon ju gått ner och vägde 7160g, så jag var orolig över att hon gått ner ännu mer. Men det hade hon som tur var inte. Men hon vägde dock exakt lika mycket som hon gjorde för en månad sedan, vilket inte är så bra. Så nu blir det att få i henne ännu mer fett. Fick veta att det är okej med både grädde och turkisk yoghurt nu, så det har jag tänkt att börja blanda och ha som mellanmål till henne. Började att bara ge turkisk yoghurt och fruktpuré när vi kom hem och Tilda är inte riktigt van vid att äta så kallt mellanmål, så hon blev alldeles blå om läpparna. Lilla skruttan. Själva läkarkontrollen gick helt okej, hon slog inte ihop klossarna som dom ska kunna, men samtidigt så har vi inte ens några klossar hemma och har inte övat på det. Hon kan inte heller vinka eller klappa händerna, men förhoppningsvis kommer det snart. Vi övar flera gånger om dagen på det! Allt annat såg däremot bra ut, så det var skönt. Nu ska vi tillbaka redan om en månad igen, pga vikten som vanligt. Men då hoppas jag att hon gått upp bättre!


Vikt: 7310g
Längd: 70cm
Tilda 10-12 månader | | Kommentera |
Upp