Torsdag


En glad tjej vid middagen, en tokig kille som pratar i telefon i en banan och två trötta älsklingar (Leon blev desperat efter en napp och tog istället en legobit som napp)..Jag är så seg just nu! Vill blogga mer, men orkar inte och tar nästan aldrig upp kameran, så jag har inga roliga bilder att visa. Men jag ska bli bättre.
Barnen har börjat få lite ändrade sovrutiner. Leon har inte sovit något på dagen under den här veckan och Tilda har bara sovit en gång om dagen. Det funkar än så länge. Båda barnen är såklart väldigt trötta på kvällarna och somnar senast vid sju-tiden. Men det är ju ändå en bra tid. Tilda är ju en sov-tjej, hon sover utan problem mellan 19-07. Sen sover hon drygt 1½ timme under dagen. Ja, himla bra sovrutiner om ni frågar mig. Leon har ju aldrig någonsin sovit så bra och så mycket!
Leon somnar som sagt senast vid 19-tiden när han inte sover på dagen, sen sover han i bästa fall till halv sju. Än så länge. Jag hoppas på att han kommer in i det ordentligt och sover lite längre snart.

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Men innan dess blir det lite BB här på datorn!
Vardagen | | Kommentera |

Finaste i hela världen

Leon, Tilda & Noomi | | 2 kommentarer |

Måndag


Tildan för någon vecka sen


Sitter här hemma med två trötta barn. Leon har inte sovit något idag hos dagmamman och Tilda vet jag inte varför hon är så trött. Båda barnen har i alla fall ätit middag och badat. Leon har borstat tänderna och ligger nerbäddad, så vi får se när han somnar. Tilda har ju slutat med vällingen nu, helt självmant. Så jag ska försöka få i henne lite gröt vid sju-tiden. Hon sover egentligen hela natten utan något kvällsmål, men jag tror verkligen hon behöver få i sig nånting, för viktens skull.
Fredrik jobbar över idag, så när han kommer hem så ska vi äta en god middag. Vår nyttiga-vecka har just börjat. Eller förhoppningsvis blir det ju längre än en vecka. Vi ska hur som helst ta bort alla kolhydrater och annat onyttigt och börja röra lite mer på oss. Vi båda känner att det är dags att ta tag i det nu, men sen om det kommer funka kan jag inte lova.
Idag blir det hur som helst torsk i ugn med creme fraiche, citron, lime och sallad till det. Hur gott som helst, jag längtar verkligen!
Och nu såg jag att Leon har somnat, så vi får se hur tidig morgonen blir. Förhoppningsvis inte allt för tidig.
Nu ska jag mysa med min gnälliga lilla tjej innan hon ska i säng, sen blir det äntligen lite lugn och ro!
Leon, Tilda & Noomi | | Kommentera |
Upp