Zara & Lindex ♡

Leon, Tilda & Noomi | | Kommentera |

Vi längtar efter våren!Ja, min dotter ska se ut som alla andra små tjejer i vår. För er som inte riktigt hänger med så är det ju så att jackan jag köpte till Tilda igår (som jag egentligen såg för flera veckor sen i butik) har typ varenda liten tjej fått av sina mammor. Jag förstår dom, jackan är ju hur söt som helst. Mycket av anledningen till att jag kände att jag inte kunde motstå den är ju för att jag har en nästintill likadan själv, som jag köpte på Lindex förra året tror jag det var. Så, vi kommer matcha varandra i vår. Tildas fantastiskt söta ballerinas kommer från Zara (såklart!). Jag älskar dom verkligen! Var så osäker på storleken, min lilla tjej har ju inte så stora fötter om man säger så. Förra året hade hon storlek 18 i sina skor från Zara, så jag körde på 20 nu till sommaren/våren. Egentligen hade nog 19 suttit bra hela sommaren ut, men det är alltid skönt att ha lite marginal och eftersom det är ett litet "spänne" uppe på foten så sitter dom ändå på plats liksom. Men jag märkte att hon gärna vill försöka pilla ut tårna längst fram, haha. Det går nog om hon får chansen ordentligt, men ja, som sagt. Hon kanske växer lite till sommaren och då sitter dom lite bättre.
Leon fick även han en jacka, denna från Zara. Jag hade dock en annan i tanken egentligen, men tyckte den här var så himla snygg. Nu känner jag mig däremot lite osäker, vet inte om jag tycker att den sitter så bra som jag tänkt mig. Att han liksom "bär upp" den ordentligt. Jag ska fundera lite till, så får vi se om jag byter den eller inte.
Barnen har i alla fall varsin vårjacka (och några till här hemma också från förra våren, mina ungar växer ju knappt), så nu börjar vi känna oss redo för lite mer vår. Leon ska jag beställa ett par helt underbara sandaler till idag från Zara, dom hade inte kommit in i butiken ännu och som det varit dom senaste åren så tar dom slut direkt när dom kommer in. Så det är bäst att beställa, så jag hinner få ett par till honom det här året!
Bättre bilder på kläderna kommer nog upp lite senare.. :)
Leon, Tilda & Noomi | | Kommentera |

Lilla bus-SkorpanDet händer ganska ofta att folk frågar om Tilda alltid är glad, med tanke på att hon mestadels är väldigt glad på bilderna jag lägger upp främst på instagram. Och ja, hon är verkligen mestadels glad. Hon har ju självklart sina stunder hon med och blir ofta väldigt väldigt arg när hon inte får som hon vill, men annars är hon väldigt lätt att ha att göra med och är nästan glad hela tiden. Ganska olik sin storebror i samma ålder om jag ska vara ärlig.
Det är lite kul just nu, för båda barnen har börjat tycka om att jag tar kort på dom. När jag tog fram kameran nyss, så sprang Tilda och ställde sig mot ena väggen och visade att hon ville att jag skulle ta kort på henne. Ja, resultatet ser ni ju ovan. Mitt lilla busfrö!
Tiden går ju så himla fort nu och jag kan verkligen inte förstå att hon snart fyller två år. TVÅ ÅR! Så jäkla stort på något vis, men samtidigt inte såklart.
Jag ser verkligen fram emot sommaren, att få göra massa roliga saker med mina stora barn. För då är dom stora, två år och nästan fyra år. Förstå hur mycket kul man kan göra med så stora barn. Jag längtar!
Tilda 1½-2 år | | Kommentera |
Upp