Minidonat till vår minitjejHar funderat ett tag på om jag ska köpa en sån här minidonat eller inte till Tilda. Hon har ju egentligen lite kort hår, men här om dagen gjorde jag det igen och det gick hyfsat ändå när jag testade idag. Visst skulle hon behöva både längre och lite tjockare hår. Men det har hon nog om bara något halvår skulle jag tro. Så den kommer helt klart att komma till användning då! Supersött hur som helst.
Tilda 2-3 år | | Kommentera |

Vi vill tisdagsmysa!Jag & Tilda är redo för tisdagsmys! Leon och Fredrik verkar inte riktigt lika pigga på det dock. Men jag ska försöka övertala dom, som vanligt. Funderar på om man bara ska åka till Liljeholmen och äta där någonstans och sen ta en promenad längst med Trekanten och Mälaren hem. Det låter ju inte helt fel faktiskt.
Hoppas på att pappsen kommer innanför dörren här när som helst, så övertalandet kan börja. Han borde inte kunna säga nej till mig och Skorpan faktiskt.. Hihi!

& överst ser ni Tildas reaktion på att jag säger "aj aj" till att hon försöker öppna skåpet. Får ett skratt och ett "aj aj" tillbaka, busfian min!
Vardagen | | Kommentera |

Lite nytt till SkorpanDet har blivit ganska mycket shopping den senaste tiden. Det här är bara lite av allt Tilda fått. Leon har också fått en del. Båda barnens sommargarderober behöver uppdateras, så vi har helt klart börjat, om man säger så. Tilda är i behov av koftor och tjockare tröjor. Så lite sånt har det blivit, som ni kan se. Alla tre från Zara, såklart. Jag har dock haft svårt att hitta kläder både där och i andra butiker faktiskt. Det känns så utplockat liksom. Men förhoppningsvis fylls det på här i veckorna igen, så vi kan fylla på lite mer här hemma.
Jag börjar i alla fall känna mig lite nöjd över deras kläder nu, det är ju alltid lätt att köpa fina kläder, men det ska ju passa ihop också och kunna matchas till annat och det är inte alltid så lätt, men jag tror jag börjar få ihop det någorlunda i alla fall.

Nu har jag precis kommit hem med barnen från dagis. Ska faktiskt kasta in dom i badet då dom har målat ute idag och dom är minst sagt smutsiga. Sen ser det ut som att vi ska hitta på något skoj när Fredrik kommer hem från jobbet, eller jag hoppas det i alla fall! Jag är sugen på att åka in till Söder, äta middag ute, låta barnen leka i en park och ja.. Lite sånt sommarmys som man ska passa på att göra när vädret tillåter. Hoppas min käre make är med på dom noterna bara, man vet ju aldrig med honom!
Men NU, in med busar i badet!
Vardagen | | Kommentera |
Upp