Tisdagsmys!


Vi kör lite hemmamys halva dagen den här tisdagen. Vi ska inte vara på sjukhuset förrän vid 13.45, så vi tar det lite lugnt innan dess.
Jag tänkte kolla lite på julklappar lite snabbt idag, men nu visade det sig att Fredrik fått med sig mitt kort till jobbet och jag måste ju bland annat köpa busskort för att kunna ta mig nånstans, så vi får se hur det blir. Jag kanske drar med mig barnen in till  stan efter sjukhuset, så jag kan testa lite grejer på dom så jag vet att det passar.

Jag har sagt det förut, men jag älskar ju dom här veckorna när jag bara jobbar två kvällar. Det ultimata vore verkligen att få jobba dag, 8-15, vilket jag eventuellt kommer att få snart! Men än så länge får jag njuta lite extra av dom veckorna när jag får vara med barnen fem kvällar i alla fall.

I helgen ska vi nog börja fixa så vi får det lite juligt här hemma, bara lite smått givetvis och inget rött. Jag tänker mig lite rosa och guldigt, både i småpynt men främst till granen faktiskt. Olika nyanser av rosa och så guld, älskar det! Ska nog spana efter lite sånt idag också om jag hinner..
Men nu ska jag förbereda lunchen, så vi slipper stressa sen när vi ska iväg!
Vardagen | | Kommentera |

En liten sjukisÄr det inte den ena, så är det den andra. Japp, så ser det ut här hemma just nu. En vecka fick vi alla hålla oss hyfsat friska, i helgen fick Leon feber. Idag verkar han vara feberfri, men han har en jobbig hosta och eftersom han hade feber igår så måste han ju hur som helst vara hemma idag. Vi får se hur vi gör med morgondagen, men eftersom han hostar så mycket så blir han nog hemma.
Som ni ser så är han ganska nöjd med att vara hemma. Vi har läst böcker, han har lekt med sina bussar, nu ska vi äta korv med bröd till lunch och efter det så får jag se om han vill titta på film, läsa mer böcker eller ja, hitta på något annat. Han får välja helt enkelt!

Imorgon ska vi även till sjukhuset med Tilda, uppföljning hos barnneurologen. Inget märkvärdigt antar jag, men vi får se vad dom säger. Snart ska vi förhoppningsvis få ta blodprover på barnen också, för att se om deras autism är genetisk, vilket jag tror. Men vi vill veta så mycket som möjligt, så vi vet hur det blir när/om vi skaffar ett tredje barn.

Nej, nu är det dags för lunch! :)
Leon 4-5 år | | Kommentera |

Ni är livet!Leon, Tilda & Noomi | | Kommentera |
Upp