Söndag!

 
Världens segaste söndag och helg. Vi har tråkigt nog knappt hittat på någonting. Orken har helt enkelt inte funnits där den här helgen.
Jag känner mer och mer hur jobbet tar på krafterna. Jag lämnar barnen 6.45 och hämtar dom 17.00 varje dag. Ett stressigt jobb på det, där jag ibland inte hinner äta lunch och på det städar, tvättar, diskar och handlar åt folk dagligen gör att kroppen säger ifrån. Men, vad gör man? Just att bara ta en helg hemma någon gång ibland tror jag åtminstone hjälper lite, även om det dåliga samvetet gnager en hel del.
Funderar på att gå ner lite i tid, men jag vet inte riktigt ännu. Vi får se hur vintern blir helt enkelt!

Tilda har i alla fall fått prova nya blusen från Livly. Egentligen inte i den stilen jag brukar köpa till henne. Men den var himla söt och hon sken verkligen upp när hon fick syn på den, så jag tror hon blev väldigt nöjd!

Nu börjar det bli dags för söndagsmiddag och sedan är det dags att lägga fram kläder inför morgondagen.
Hoppas veckan går fort!
 
 
Vardagen | | Kommentera |

Livly outletIgår tog vi oss äntligen till Livlys outlet i Haninge. Jag har velat åka dit dom senaste tre veckorna, men det har helt enkelt inte blivit av.
Det fanns såklart en himlans massa fint och till otroligt bra priser, jag fick med mig 15 plagg hem för endast 1480kr. Tråkigt nog fanns det inte jättemycket plagg i 12 mån-3 år, så jag hittade inte fullt så mycket till Tilda som jag hade hoppats på. Detta ovan fick jag blanda ihop lite pga utbudet, tröjan är 24 månader och shortsen i 12 månader. Hade velat ha det även i lila och mörkrosa. Men man kan ju inte få allt. Det blev även en tjocktröja till Leon och en massa annat fint till Tilda. Livly har ju främst väldigt "flickiga" kläder och jag är inte sån som har problem att handla på "tjejavdelningen" till Leon, men han var inte överdrivet förtjust i utbudet tyvärr.
Jag känner mig i alla fall väldigt nöjd och lite sugen på att åka dit igen, men det tvekar jag starkt på att maken går med på, haha!
 
Tilda 3-4 år | | Kommentera |

Största intresset!Leon är just nu helt fast vid att rita. Han gör även böcker, postlådor och hittar på en massa olika saker varje dag. Han skriver mer och mer och lär sig just nu flera ord själv som han kan skriva. Idag skrev han tex "Slut" helt själv, utan att få hjälp eller titta på något. Jag passade på att sätta upp lite lappar på väggen, så han bara kan titta och lära sig dom utantill till slut. Han är verkligen på god väg och målet är att han ska kunna skriva så mycket som möjligt själv när han börjar i sexårs nästa år. Eftersom han har så oerhört stort intresse för det, så tror jag nog att han ska lyckas!
 
Leon 5-6 år | | Kommentera |
Upp