FavoritkoftanEtt säkert kort, är Tildas underbara kofta från Zara som jag köpte förra vintern. Jag älskar den verkligen och den är så mjuk och skön.
Jag och Tilda tog en liten tripp till Liljeholmen idag och Leon har lekt med sin kompis hela dagen i princip. Himla skönt när dom har kompisar som man bor granne med, bara för barnen att springa upp/ner själva och plinga på hos varandra och det är inget hämta/lämna som behövs för oss föräldrar.

Imorgon börjar vardagen igen och jag känner mig inte riktigt redo. Jag jobbar dock bara till 14 imorgon, då vi har möte på banken. Känns pirrigt och nervöst, men ska bli kul att höra vad vår bankman har att säga angående bolån och liknande. 

Men nu ska jag se om min lilla tjej lyckats somna trots massa åska utanför. Trevlig söndag allihopa!
 
 
Vardagen | | Kommentera |

September

 
 Min första ordentliga uppdatering på nästan en månad. Men nu känner jag att det är dags att damma av bloggen lite mer ordentligt, så gott jag hinner med i alla fall. 

Vi börjar närma oss slutet på September och ångesten jag trodde skulle infinna sig att än så länge inte kommit. Jag tycker det är rätt mysigt med höst, lite mörkare kvällar men ändå hyfsat varma och sköna dagar. Jag längtar dock inte efter snön, det gör jag aldrig. Har väldigt svårt för just snön. Men den dröjer förhoppningsvis ett litet tag till innan den kommer.

Nu i helgen är vi hundvakt åt barnens mormors två hundar. Barnen älskar att gå på promenader med dom, så det är jättemysigt. Leon har även varit uppe hos sin dagiskompis idag som bor granne med oss. Hjälp så stor han börjar bli! Dagiskompisen får dock vara ute själv och leka, men det är vi inte riktigt redo för här hemma.

Nu blir det lördagsmys här hemma, hoppas ni alla har en härlig helg!
 
Vardagen | | Kommentera |

Vab med tokan!


Lillskorpan har ögoninflammation, som jag skrev. Det är mycket bättre nu. Men vi tar en dag extra för att minimera risken att smitta någon på förskolan. Vi har hur som helst haft en jättemysig dag hemma idag. Så välbehövligt med lite lugn och ro faktiskt. Imorgon ska vi iväg till tandläkaren med Leon. Spännande! Tror att det bara är att räkna tänderna igen, eller? Vi får se.
Nu sover barnen iaf sen ett tag tillbaka och jag ska duscha och bädda ner mig bredvid maken <3
Vardagen | | Kommentera |
Upp