2015


Gott nytt år från oss! ♡

Vardagen | | Kommentera |

En sista promenad på Söder för i år..


I brist på fantasti, så åkte vi in till Söder idag och tog oss en liten promenad och åt lunch.

Som alltid känns det konstigt att det är ett nytt år imorgon. Egentligen ändras ju ingenting, men ändå så känns det som en nystart.
Jag har en hel del planer för det nya året som jag verkligen vill fullfölja. För det första ska jag förhoppningsvis skaffa glasögon nu i januari. När jag blev gravid med Noomi så försämrades min syn rätt rejält och det har verkligen gått åt det sämre hållet bara. Men nu har jag äntligen bokat en synundersökning.
Det andra är att jag bara måste skaffa körkort! Visst går det utan, men nu när vi har tre barn så känner jag mig begränsad faktiskt och det skulle underlätta oerhört mycket om jag lyckades ta det. Det är ju långt ifrån omöjligt, men känns ändå lite kämpigt. Men jag ska verkligen försöka satsa på att ha det innan sommaren!
Sen har jag lite andra planer, men vi får se hur det går med dom. Jag vill inte sätta upp för många mål ännu.

Kvällen här hemma blir lugn, vi ska äta en god trerättersmiddag och bara mysa. Inga måsten, ingen stress och jag och tjejerna lär sova innan tolvslaget.
En perfekt nyårsafton i min mening.

Men gott nytt år på er, hoppas ni har en härlig nyårsafton och får en bra start på det nya året!
Vardagen | | Kommentera |

God fortsättning!


Jullovet springer förbi och vi har redan hunnit fira jul x 2. Alldeles lagom har det varit och jag tror nästan vi haft den mysigaste julen på flera år, känns det som iaf. Lugn och harmonisk med glada och nöjda barn. Bättre blir det ju inte!

Nu närmar vi oss nyår också. Känns spännande och kul med ett nytt år, även om jag alltid får lite ångest när det blir ett nytt år efter jag fått barn. Kände likadant med både Leon och Tilda, att året dom föddes på redan är förbi och att tiden går alldeles för fort.
Men nu vet jag ju också hur mycket roligt vi har framför oss när det kommer till utveckling och liknande, så jag tar det nog med mer ro denna gång.
Jag ska försöka hinna med en liten årsresumé här inne tänkte jag. Tid är dock något jag har dåligt av och framför allt nu när jag är hemma själv med alla tre. Men jag ska försöka!
Hoppas ni haft en underbar jul och får en härlig start på det nya året!

Vardagen | | Kommentera |
Upp