Två månader.


Mitt fantastiska lilla barn. Tänk att hon blir två månader idag. 
Det är svårt att förstå hur mycket en sån liten människa kan tillföra i en familj. Men hon har verkligen gjort så mycket för vår familj. Vi känns hela nu, barnen är så lyckliga över att ha en till lillasyster och jag är så otroligt lycklig över att jag får uppleva det här igen! ♡


Noomi | | En kommentar |

Lördag


Juli närmar sig sitt slut. Jag har faktiskt försökt skriva här inne ett par ggr nu, men med tre små busar så blir man lätt avbruten, så inläggen har försvunnit varje gång. Surt då jag skrivit rätt långt, men så kan det gå!

Sommaren rullar på. Eller ja, sommaren? Vad är det för sommar egentligen? Vi försöker ta vara på den så gott det går i alla fall. Men jag måste ju medge att det är rätt trist.

Idag har vi varit nere på kolonilotten där vi har grillat korv och marshmallows med barnens mormor, morbror och kusin Lucas. Himla mysigt!
Tilda fick följa med mormor hem och ska sova där. Sådär härligt nöjd var hon, lillgrynet mitt!

Nu ligger jag med mitt minsta hjärta på mig som sover. Ska väl försöka lägga ner henne så jag kan göra lite nytta hemma. Det gäller ju att passa på när man har lite mer tid på sig än vanligt.

Hoppas ni har en härlig helg! Ska försäga komma igång med fler inlägg.
Noomi | | Kommentera |

Varma sommarkvällarDessa fantastiska varma sommarkvällar. Man vill aldrig att det ska ta slut!

Kom för ett tag sedan hem från barnens mormor där jag lämnat mina stora busar för natten. Vi ber i princip aldrig om barnvakt, så därför är det väldigt skönt att min mamma istället ber om att få ha dom. Vi har som längst varit ifrån dom två nätter i rad och det var över tre år sedan nu. Jag kan helt enkelt inte släppa taget. Men en natt då och då funkar och gör mycket för orken!
Nu är ju dessutom barnen hemma själva med mig hela sommaren och med en liten spädis hemma så blir det lätt lite slitigt. Fast jag skulle såklart aldrig byta ut det emot något!

Min lilltjej har precis somnat på mig efter lite skrik-fest. Hoppas på att hon sover för natten nu bara, så jag kan få lite gjort innan jag måste sova. Annars får det bli imorgon helt enkelt.
Då ska vi även till Eriksdalsbadet med storbusarna och mormor, underbart!

Vardagen | | Kommentera |
Upp