Födelsedag & 50 dagar kvar


I morse blev jag väckt av mina älsklingar som sjöng för mig och kom med paket. Leon har varit så förväntansfull inför idag, trots att det är jag som fyller år och inte han. Så himla fin!
Han har berättat för alla på dagis att hans mamma minsann fyller 28 år idag, haha!

Jag har haft en lugn dag hemma. Barnen fick vara på dagis och jag har mest legat i soffan och vilat, trött som jag ständigt är och totalt slut i kroppen.
Jag fick en värmefilt av Fredrik idag, som helt klart kommer att komma till användning. Hoppas att det kommer kunna lindra lite av smärtan.

Idag är det inte bara min födelsedag utan även endast 50 dagar kvar tills lillasyster är beräknad. Jag räknar verkligen dagarna nu, längtar så himla mycket! Men nu närma vi oss och i lite mer än en månad ska jag nog kunna stå ut.
Imorgon ska jag till barnmorskan igen, ska bli spännande att se hur magen växer och få höra på hennes hjärta igen ♡   

Noomi | | En kommentar |

Svenskt tenn


I lördags fick jag denna fantastiska väska i tidig födelsedagspresent. Jag har velat ha den ett tag nu, men är dålig på att unna mig saker.
Tanken var att det skulle bli den svarta, men den här svart/gråa var ju nästan ännu finare! Så jag blev otroligt glad när jag fick den.
Nu ska jag bara hitta en bra liten organizer eller liknande att ha i den för att ha lite bättre ordning. Men det ska nog lösa sig.

Imorgon är det i alla fall min födelsedag och Leon har gjort ett fint litet paket på dagis idag (och berättat för alla att jag fyller år imorgon, även bjudit in på kalas, haha) som jag ska få öppna imorgon. Världens bästa lilla kille!
Vardagen | | Kommentera |

Kalas-lördag!


Idag har vi haft lite "kalas" för mig, då jag fyller år i nästa vecka. Åldersnoja deluxe, haha! Två år kvar till 30.. Men ja, det är bara att acceptera och tänka positivt. Jag blir 3-barnsmamma innan 30 och efter 25, precis vad jag hade hoppats ♡

Vi har haft barnens mormor, gammelmormor, morbröder, moster och deras respektive här. Så himla mysigt då vi alla ses tillsammans alldeles för sällan!
Inte nog med mysigt sällskap så fick jag även fina presenter. Glas, bordsunderlägg och även en underbar väska från Svenskt tenn.
Jag känner mig otroligt tacksam!

Nu har vår lilleman åkt hem till mormor för att sova där och om drygt 1,5 timme så kommer barnens ena farbror med familj hit på middag. Full fart hela dagen, vi kommer nog sova väldigt gott ikväll! ♡

Vardagen | | Kommentera |
Upp