Noomis hörna


Jag har ju visat lite bilder förut. Men såhär ser det ut för tillfället i Noomis lilla hörna i vårt sovrum. Om hon sover där? Nej. Haha! Vi samsover och har gjort sen dag ett och kommer göra ett bra tag till. Ser ingen anledning till att försöka ha henne i sin säng när hon är så liten. Känns även betydligt tryggare att ha henne nära mig.
Här om dagen fick hon i alla fall nya fina sängkläder från Garbo&friends. Jag fullkomligt älskar allt därifrån, men tyvärr är det åt det dyrare hållet, så inget jag kan frossa i. Men ibland så kan man unna sig lite extra såklart.
Bilderna gör bäddsetet ingen rättvisa, så mycket finare i verkligheten!

Torsdag idag och veckan springer förbi. Idag ska vi till barnläkarmottagningen med Noomi, igen! Orkar knappt skriva om det då jag får ångest. Men ja, symtomen är tyvärr inte borta trots strikt mjölkfri kost för min del. Så vi får se vad som händer idag!
Noomi | | Kommentera |

Höst och onsdagsmys


Nog för att jag föredrar sommaren, men hösten är bra fin och kläderna desto roligare faktiskt!
Tilda kan ha alla höstjackor från förra året, vilket är både bra och dåligt, haha! Det betyder ju att jag inte får köpa en massa nya. Men det kan ju vara lika bra.

Idag har jag båda storbarnen hemma ♡
Leon påstod sig vara hängig i morse, men jag tror han mest ville vara hemma och mysa. Han ångrade sig dock ganska snabbt, men då hade jag redan hört av mig till skolan. Så han får helt enkelt vara hemma. Blir nog mysigt ändå och skönt att slippa stressa iväg!
Så, onsdagsmys it is!


Vardagen | | Kommentera |

Tisdag


Vi kör en hemma-mys-vecka här. Det går magsjuka (rejält!) på Tildas förskola. Nio av femton på hennes avdelning är magsjuka. Så det finns inte en chans att hon får vara där nu.
Vi fick veta detta igår när jag skulle lämna, så vi vände och gick hem. Så skönt att inte behöva ha henne där pga jobb.
Eftersom det är höstlov nästa vecka, så ser det ut som att hon blir hemma två veckor i sträck. Leon är ju nämligen ledig från skolan då, så det skulle kännas jättedumt att gå dit med henne.
Då hinner dessutom alla baciller förhoppningsvis försvinna ännu mer. Så bara fördelar!

Idag ska jag och tjejerna in till stan, byta några doppresenter, leta på hittegodsavdelningen för SL efter Leons ryggsäck som han glömde på t-banan i förra veckan efter en utflykt med skolan och lite andra småsaker.
Mysdag med mina fina småtjejer! Riktigt uppskattat faktiskt.

Vardagen | | Kommentera |
Upp