Happy friday!


Att jag får spendera varje dag med den här lilla tjejen, jag är så lyckligt lottad! Och två till fantastiska barn har jag också, som är helt oslagbara.
Det är svårt att beskriva hur tacksam man är för sina barn, även svårt att beskriva hur rädd jag är för att något ska hända dom! Ständigt livrädd.
Men mer om det en annan gång..

Just nu ligger Noomi och sover på mig och om ett tag ska vi hämta Leon i skolan.
Han blev nämligen av med sin sparkcykel igår. Jag glömde låset hemma och någon snodde den. Så himla trist! Leon vill inte riktigt cykla på vanlig cykel, men sparkcykeln är verkligen hans grej och han är ute flera gånger om dagen med den.
Till saken iaf, Fredrik kom igår kväll hem med en ny till honom. Han blev så lycklig! En sån som det slår gnistor ifrån när man bromsar. Så häftigt, tycker Leon!
Jag lovade honom att komma en timme tidigare och hämta honom, så han får åka på den, han ville egentligen vara ledig hela dagen, haha!

I helgen har vi inga planer ännu, F ska jobba, så jag får hitta på något själv med barnen. Men det ska nog gå det med!

Vardagen | | Kommentera |

Livly backpack


Äntligen är den här! Livlys ryggsäck. Vi inväntar ivrigt även den rosa och den med leo-print. 
Men än så länge har jag iaf beställt den här gråa.
Tilda har ju en rosa Fjällräven mini kånken, så den här blir till henne. Den rosa och leo-printet blir till Noomi.
Leon har redan fyra ryggsäckar, så han får klara sig ett tag till.

Nu hoppas jag på snabb leverans, så vi får titta på denna ljuvliga ryggsäck irl också!
Vardagen | #livly #livlybackpack #ryggsäck #barn #kids, livly #livlybackpack #ryggsäck #barn #kids | | Kommentera |

Måndag


Ännu en helg har sprungit förbi. Jag börjar få lite ångest över hur fort tiden går. Snart är Noomi fyra månader. Det är så otroligt underbart att få uppleva det här igen, bebistiden alltså. Men den går på tok för fort! 

Idag tog jag fram vår andra vagn, Bugaboo Bee:n. Noomi är ju för liten för att sitta ännu och jag har inga planer på att byta till sittdelen på stora vagnen. Men ibland är det skönt att kunna variera lite och Noomi låg i fullt liggläge, så jag tror inte det ska påverka ryggen på henne, eller det bör det definitivt inte göra med tanke på hur korta stunder hon kommer ligga i den. 
Hon var ju bra söt när hon låg där i vagnen iaf, lilla skruttet!

Ser ut att bli en seg vecka, pappan i familjen har gått och blivit sjuk (?)... Ja, han är ALDRIG sjuk, verkligen aldrig. Men idag kom han hem, bara ett par timmar efter han åkt till jobbet, med feber. Förhoppningsvis något kortvarigt och något han inte smittar barnen med.
Men mysigt med lite sällskap för mig och Nomsan på dagarna iaf!

Nu är det dags för middagsfix och det dagliga plocket!

Vardagen | | Kommentera |
Upp