Förskolestart

Det tar nästan emot att skriva att Noomi börjar på förskolan imorgon. Vet inte vad det är, eller såhär känns det väl med varje barn. Men det känns verkligen för tidigt, men när vi sökte så visste vi inte hur allt skulle se ut för mig med plugg osv. Sen tog vi platsen mest för att faktiskt ha en plats. Jag velar dock fortfarande lite om hon faktiskt ska börja, eller om vi bara ska testa nu. Usch, det känns så läskigt! Jag har varit så otroligt rädd denna gång, så Noomi har nog blivit lite "hämmad" när det gäller t ex maten. Vi är fortfarande väldigt försiktiga med bitar och hårda grejer. Vågar t ex inte ge henne en äppelklyfta, eller en gurkstav och sånt. Hon klarar inte det ännu, hon sätter i halsen. Sånt är jag livrädd för på förskolan. Tänk om något händer! Vet liksom inte om jag kommer våga lämna henne. Förhoppningsvis är det ju bra personal (förskolan är helt ny, likaså Noomis pedagoger), så jag kan förklara min oro och att dom förstår mig.
I övrigt blir det ju säkert jättekul för henne, men hon är fortfarande väldigt mammig, så jag vet inte hur hon ska kunna sova och så utan mig. Men sånt brukar ju lösa sig!
Sen kommer hon bara gå 2-3 dagar i veckan, så det känns himla skönt att vi fortfarande kommer vara mycket med varandra, för ännu vill jag inte släppa den här tiden!

Noomi | |
#1 - - Y:

Oj vad jag känner igen mig i detta. Usch, jag förstår verkligen din oro. Min son är 15 mån idag och han känns också för liten och inte alls redo för förskola. Jag tänker att han får börja nästa höst istället. Då är han 2 år. Han är också jätte mammig. Jag tänkte också precis som du på hur han skulle kunna sova på förskolan utan mig och det här med maten, han klarar inte heller av stora eller hårda bitar ännu. Men nu när vi bestämt oss för att han får börja senare på förskolan så känns det så mycket bättre både i magen och i hjärtat. Hoppas det går bra med inskolningen för er del nu. Håller tummarna för er💕 Stor kram

#2 - - Madelene:

Hur har det gått för henne nu på föris? Mvh Madelene :)

Svar: Vad gullig du är som frågar :) Det går bättre och bättre. Hon är fortfarande väldigt ledsen vid lämning men har det jätteroligt under dagen. Nu är hon dock inne på sin andra sjukvecka, så vi får se hur det blir när hon ska tillbaka. Men det kommer nog gå lättare nu än innan :)
Emelie Fransson

Upp