Lördag

Efter en massa rensning i garderoberna i Tilda och Noomis rum, städ och tvätt så har jag nu äntligen landat i soffan efter att ha nattat barnen. Leon sover hos sin morbror i natt med sin kusin, så det är bara tjejerna hemma. Lugnt och skönt, men tomt utan min kille.

Dagen har bestått av det jag skrev ovan. Inte speciellt kul, men så oerhört nödvändigt, skulle behöva fortsätta imorgon också, men då får fokuset ligga mer på barnen.
Här ovan ser ni mitt beroende sen något år tillbaka, Cola. Så himla dumt!!! Men jag tror det var i samband med att Noomi föddes som jag började dricka det och nu är jag fast. Känns som att jag ständigt går och väntar på att allt ska "lugna sig" här hemma så jag ska få mer tid till att tex sluta med såna här dåliga vanor, men den tiden tycks aldrig riktigt komma. Kanske när barnen blivit vuxna då, haha!

Nu ska jag renbädda vår säng lite snabbt och sen hoppa ner där, blev alldeles för lite sömn i natt (som vanligt) och nu när storebror sover borta så kan man ju i alla fall våga hoppas LITE på att få sova lite längre än till klockan sex i morgon!

Leon, Tilda & Noomi | |
Upp