Kvällshäng

Det känns som att vi oftare och oftare hamnar inne i Leons rum på kvällarna, säkert mycket för att han nu har tv i rummet och vi då kan se på Bolibompa där. Men även för att det faktiskt är väldigt mysigt där inne. Nu syns inte tjejerna på just dessa bilder, men dom är med där inne dom med, hoppar runt i sängen, myser i sängen, sitter lite vid skrivbordet och ritar osv.

Jag älskar när vi alla är samlade, vilket vi iofs oftast är eftersom vi bor så litet, haha! Men ändå, när vi är det för att vi VILL liksom.
Älskar att vi fick hem en liten Mini Rodini-kartong idag med en mössa jag köpt till Leon. Sådär lagom nördigt! Drömmer om en MR-tavla att ha där inne också, men dom är nog omöjliga att få tag på tyvärr.

Nu ska jag och maken strax titta på Saknad. Jag vaknade upp med feber och mådde verkligen fruktansvärt dåligt i morse, sån huvudvärk som hållit i sig hela natten och så världens illamående på det, så jag fick be F komma hem igen från jobbet för jag kunde knappt röra mig. Men efter att ha tagit två alvedon och en Ipren så blev det tillslut efter några timmar och massa vila bättre. Nu känner jag mig nästan återställd. Hoppas verkligen att det fortsätter så!

Trevlig kväll på er!

Leon, Tilda & Noomi | |
Upp