Promenad i solen

Efter en natt som ä n t l i g e n innebar sömn (Noomi har vaknat varje natt den senaste veckan minst och varit vaken i allt från 1-3 timmar), med endast uppvak för amning 3-4 gånger, så kände jag mig idag utvilad! Så himla skönt. Sömnen gör ändå så himla mycket och den har ju varit långt ifrån bra nu på väldigt länge.


Efter vi fått i oss lite frukost så packade jag allas små ryggsäckar så åkte vi iväg till Huddingehallen där vi badade. Det var verkligen ett prisvärt bad, endast 50kr för vuxna, 20kr för barn från 7 år och 40kr för mig som är student. Badet var dessutom alldeles lagom verkligen, en stor bassäng, en barnbassäng, sedan en liten bassäng för trampolinen, en bassäng där man kom ner från en rutschkana och sedan som en liten djungeldel där vattnet var lågt och jättevarmt och skönt. Perfekt för oss med småbarn verkligen, där man kan ha koll på det lite större barnet som åker vattenrutschkanan medan man badar med dom mindre i djungeldelen. Rekommenderar det verkligen!

När vi kom hem så sov Noomi en stund innan vi åt lite lunch och nu har hon och jag precis varit ute på en liten promenad. Tyvärr så är det ju inte så kul i parkerna just nu när det är så halt och isigt och inte går att gräva i sandlådan, vilket Noomi älskar! Men en promenad och träffa lite hundar på vägen passar Noomi alldeles utmärkt!
Nu blir det söndagsstädning och förhoppningsvis ska jag orka mig på lite plugg ikväll!

Hoppas ni har en fin söndag!

Leon, Tilda & Noomi | |
Upp