En långpromenad

Efter skolavslutning, lite ärenden i stan och en snabblunch hemma så bäddade jag ner Noomi vagnen och gick ut på en långpromenad. Älskar att gå vid Vinterviken och Trekanten, det känns så harmoniskt på något vis. Nära stan och ändå mycket folk men samtidigt så stillsamt. Rundan jag börjat gå är strax även en mil. När Noomi är med tar det lite längre tid än när jag går själv, men det gör inget såklart!

Nu ska vi börja packa och fixa. Imorgon åker vi till Åland över dagen för att gå på begravning.

Leon, Tilda & Noomi | | Kommentera |

Sveriges nationaldag

Dagen börjar minst sagt lida mot sitt slut. Vi har haft en alldeles underbar dag inne i stan närmare bestämt Vasaparken, med kusin Lucas, morbror Viktor och Charlene. Tanken var egentligen att vara på Söder, men då vi inte fått tag på vår mormor (jag och min bror då) på några dagar så blev vi oroliga och åkte hem till henne vid Hötorget. Det visade sig tillslut att hon inte var hemma utan satt på kolonin, som ligger på Söder, och fikade med en vän. Himla skönt! 

Hur som helst, vi bestämde oss därmed för att ta oss till Vasaparken istället och det uppskattade barnen. Vi lunchade först på gräset nedanför parken och sedan lekte dom på ett bra tag i värmen. Tillslut tog vi oss iväg för att köpa glass och åkte sedan hem till oss och åt middag.
Riktigt mysigt som alltid!
Efter det har jag hunnit med att göra en skoluppgift, badat Noomi och fixat med all barnen för att sedan gå en långpromenad på över en mil såhär på kvällen.
Nu ligger jag nerbäddad mellan Tilda, Noomi och Fredrik och hoppas på att natten blir lugn. Imorgon ska alla tre tillbaka till skola och förskola. Varit lite orolig för Tilda, men idag har hon ätit väldigt bra. Så jag hoppas på att det fortsätter så imorgon!

God natt på er!

Leon, Tilda & Noomi | | En kommentar |

Nyopererad

För ett tag sedan var vi hos öron, näsa, hals-doktorn med Tilda. På min begäran skickades en remiss dit efter Tilda gjort sin utredning. Jag har länge tyckt att hon låter mycket när hon sover, inte direkt så att hon snarkar, men harklar sig och låter. Låter väldigt obehagligt helt enkelt. När vi träffade doktorn så kunde han ganska snabbt konstatera att halsmandlarna behövdes ta bort och han sa även att dom skulle titta på körteln bakom näsan när operationen väl gjordes för att se om den också skulle tas bort. Igår var det dags för operation och jag var såklart ett nervvrak som alltid när det handlar om barnen. Men allt gick snabbt och bra och doktorn tog både mandlarna och körteln då den var väldigt stor den med.

Tilda har tyvärr haft det väldigt jobbigt med smärta och feber. Men nu känns det som att det är lite bättre iaf. Hon och jag har varit hemma själv idag och bara myst i soffan. Så kommer nog dagarna se ut framöver, men jag hoppas hon piggnar till tills nästa vecka så hon får vara med på sommaravslutningen på förskolan eftersom det är hennes sista avslutning där!

Tilda | | Kommentera |
Upp