Sveriges nationaldag

Dagen börjar minst sagt lida mot sitt slut. Vi har haft en alldeles underbar dag inne i stan närmare bestämt Vasaparken, med kusin Lucas, morbror Viktor och Charlene. Tanken var egentligen att vara på Söder, men då vi inte fått tag på vår mormor (jag och min bror då) på några dagar så blev vi oroliga och åkte hem till henne vid Hötorget. Det visade sig tillslut att hon inte var hemma utan satt på kolonin, som ligger på Söder, och fikade med en vän. Himla skönt! 

Hur som helst, vi bestämde oss därmed för att ta oss till Vasaparken istället och det uppskattade barnen. Vi lunchade först på gräset nedanför parken och sedan lekte dom på ett bra tag i värmen. Tillslut tog vi oss iväg för att köpa glass och åkte sedan hem till oss och åt middag.
Riktigt mysigt som alltid!
Efter det har jag hunnit med att göra en skoluppgift, badat Noomi och fixat med all barnen för att sedan gå en långpromenad på över en mil såhär på kvällen.
Nu ligger jag nerbäddad mellan Tilda, Noomi och Fredrik och hoppas på att natten blir lugn. Imorgon ska alla tre tillbaka till skola och förskola. Varit lite orolig för Tilda, men idag har hon ätit väldigt bra. Så jag hoppas på att det fortsätter så imorgon!

God natt på er!

Leon, Tilda & Noomi | |
#1 - - Jenna Cederbom:

Dina bilder är så fina ☺️

Svar: Tack så mycket! 💕
Emelie Fransson

Upp