2011


Januari var en snöig och kall månad. Leon började hos dagmamman, vilket inte gick så bra till en början. Tilda låg och växte i magen. Vi hade bott i vår lägenhet i lite mer än en månad och det blev mycket bad i badkaret för lilleman, då vi inte hade badkar i förra lägenheten.


I februari började det äntligen släppa för Leon hos dagmamman. Mindre gråt och en glad kille som började förstå att det faktiskt var rätt kul att vara där och leka med kompisarna. Vi fortsatte bada en massa och magen växte lite till. Leon blev 1 ½ år! Jag och Fredrik firade 2 år som förlovade och 7 år tillsammans.


I mars började snön äntligen att smälta och det blev en aning varmare, men det hade ju definitivt inte snöat för sista gången. Vi var inne i vecka 33 med magen och tiden gick väldigt väldigt fort. Jag fyllde 24 år.


April var en härlig månad! Det blev riktigt varmt och vi var ute mycket. En dag spenderades på Skansen, vilket uppskattades av lilleman. En månad kvar tills lillasyster Tilda var beräknad.


Äntligen maj! Vi närmade oss med stormsteg och Tilda var beräknad att komma den 14 maj, men det gjorde hon ju inte. Den lilla busfian stannade enda till den 19 maj och OM jag var otålig då. Men, tillslut kom hon och vi fick en lika underbar förlossning som med storebror!


Juni kom, Tildas kolik hade satt fart och det var mycket jobb. Vi firade midsommar i Haninge och min stora älskling fyllde 24 år. Vi napptränade med Tilda, men det dröjde ett tag till innan hon ville ha nappen på riktigt.


I juli var vi även då ute rätt mycket. Vi åkte till Kolmården med barnens kusiner, vilket var väldigt spännande! Lekte med Leons favorittjej (ja, hennes mamma är ju MIN favorittjej också), Joline och badade en del! Leon ramlade hemma hos kusinerna och fick ett jack bredvid ögat som fick limmas.


Leons månad, vår fina kille blev 2 år! Det var en riktigt lycklig liten kille på sin födelsedagsmorgon! Tildas kolik började äntligen lugna ner sig.


September och Tilda hade äntligen börjat ta nappen och även klarat av att byta till en större napp. Hela 4 månader blev hon då. Leon lekte och hade det superkul hos sin dagmamma som vanligt!


I oktober var det dags för dop. Precis som Leon så döptes Tilda i Katarina Kyrka och det blev riktigt lyckat. Vi fick hem Leons allra första "dagis-kort", världens finaste kille!


En månad med blandade känslor. Inlagda på sjukhus med Tilda i över en vecka. Diagnosen blev (antagligen) epilepsi och här började en resa som ännu inte tagit slut, med massa sjukhusbesök och ständigt oroande.
Tilda lärde sig krypa, den 23 november för att vara exakt. Tog årets julkort på barnen, där det blev bra men även mindre bra kort. Tilda blev 6 månader gammal!


December fortsatte med oro. Tildas anfall kom och gick och tyvärr blev julafton och mellandagarna inte speciellt roliga med ännu mer sjukhustid och oroande.


Jag ser tillbaka på det här året med blandade känslor. Vi har varit med om mycket fina saker, men även mycket jobbiga. Jag hoppas att vår otur vänder nu, 2012. Jag hoppas på att vi alla får vara friska och att vi får njuta av att se våra underbara barn växa och utvecklas!

Gott nytt år allihopa!
Familj och vänner | | En kommentar |
Upp