Sista augusti


Var jag smart när jag tog mig dessa i morse? Knappast!


Augusti och sommaren avslutas ju inte på bästa sätt. Typ årets regnigaste dag. Men såhär har ju större delen av sommaren känts ändå.
Vi lämnade Tilda på dagis i morse, hon fick som tur var vara inne idag. Dom är annars ute hela för- och eftermiddagen, men det var så mycket djupa pölar på gården, så dom ville inte att dom små ska gå och ramla i dom. Himla skönt tycker jag! Tilda knatade in på dagis som om hon aldrig gjort annat och blev såklart inte det minsta ledsen när jag gick. Nu hoppas jag bara att resten av dagen går bra. Gårdagen gick tydligen bra, förutom att hon åt lite dåligt. Men pannkakor gillar faktiskt inget av mina barn, så det var ju inte så konstigt. Hon hade i alla fall fått i sig lite spenatsoppa.
Nu ligger jag och Leon i soffan, nerbäddade under en filt och bara myser. Det är rätt kallt faktiskt. Lunchen är alldeles strax klar. Sen ska vi nog fortsätta att göra ingenting, det är verkligen en sån dag idag.
Men, lagom till dagishämtning så kommer barnens mormor hit och följer med och hämtar, så det kommer båda barnen uppskatta!
Nej, nu blir det lunch.. Köttfärssås och spagehtti!
Vardagen | | En kommentar |
Upp