Lugn dagTrött liten tjej vid lunchen nyss


Idag blir det en lugn hemmadag. Tilda är eventuellt magsjuk. Hon spydde ner hela lägenheten igår kväll. Allt kom upp som hon ätit under dagen. Hon försökte dricka lite mjölk också, men även det kom upp. Så hon somnade med en helt tom mage, medicinen fick hon dock behålla som tur var. Idag har hon än så länge inte kräkts, men hon har heller inte ätit speciellt mycket. Men jag håller tummarna för att det räckte med det som kom upp igår, hon kan liksom inte börja gå ner i vikt nu. Det vore fruktansvärt jobbigt!
Hur som helst, eftersom att lillskrutt inte är helt hundra så är vi bara hemma och tar det lugnt idag. Tilda somnade nyss, andra dagen i rad som jag bara lägger ned henne i sängen medan hon är vaken och går ut och hon somnar av sig självt. Så trött och antagligen lite sjuk är hon helt klart.
Nu ska jag passa på att fixa med vår gamla vagn, som det ser ut så kommer det några och köper den på torsdag. Men man vet ju verkligen aldrig när det gäller att sälja saker på blocket! Jag verkar ju ha världens otur när det gäller just det. Nu har jag i alla fall tvättat allt som går att tvätta i tvättmaskinen och sköljt av chassit i badkaret. Så nu hoppas vi på att dom vill ha den. Ynka 4000:- säljer jag den för, men det verkar ju tydligen vara ett bra pris för den vagnen just nu. Himla trist, men dom flesta vill ju ha en Donkey, så jag tror att det är därför!
Nu ska jag passa på att mysa med Leon medan Tilda sover.
Vardagen | | Kommentera |
Upp