Torsdag


En glad tjej vid middagen, en tokig kille som pratar i telefon i en banan och två trötta älsklingar (Leon blev desperat efter en napp och tog istället en legobit som napp)..Jag är så seg just nu! Vill blogga mer, men orkar inte och tar nästan aldrig upp kameran, så jag har inga roliga bilder att visa. Men jag ska bli bättre.
Barnen har börjat få lite ändrade sovrutiner. Leon har inte sovit något på dagen under den här veckan och Tilda har bara sovit en gång om dagen. Det funkar än så länge. Båda barnen är såklart väldigt trötta på kvällarna och somnar senast vid sju-tiden. Men det är ju ändå en bra tid. Tilda är ju en sov-tjej, hon sover utan problem mellan 19-07. Sen sover hon drygt 1½ timme under dagen. Ja, himla bra sovrutiner om ni frågar mig. Leon har ju aldrig någonsin sovit så bra och så mycket!
Leon somnar som sagt senast vid 19-tiden när han inte sover på dagen, sen sover han i bästa fall till halv sju. Än så länge. Jag hoppas på att han kommer in i det ordentligt och sover lite längre snart.

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Men innan dess blir det lite BB här på datorn!
Vardagen | | Kommentera |
Upp