Marnelly


Hej på er!
Här inne har det varit dålig uppdatering, men jag ska (som jag alltid säger) ge det ett nytt försök och hoppas ni är några stycken iaf som kikar in.

Här om dagen hade jag turen att vinna det här underbara spjälskyddet från Marnelly. Jag har tittat på det många ggr, men har inte riktigt kunnat ursäkta att köpa ett till spjälskydd när vi redan har två stycken. Men så, som sagt, hade jag turen med mig och vann detta i en instagramtävling.
Ska jag vara helt ärlig så har jag haft tur med just vinster i såna tävlingar, spjälskyddet vi har från Garbo & friends har jag faktiskt också vunnit, haha! Så, lucky me! Drömmen hade ju dock varit att vinna en fin filt också, men man ska ju inte bli girig. Jag är SÅ tacksam!

Hur som helst, spjälskyddet är så himla fint. Grått och vitt alltså, slående kombo såklart och det blir sånt härligt ljus utav det. Känns liksom lugnare och mer rogivande i Noomis säng, även om det andra spjälskyddet är helt fantastiskt fint. Kul att ha dom att variera emellan!

Idag ska vi förhoppningsvis ta oss iväg och titta på en brasa. Fredrik jobbar och kommer hem rätt sent, men han hoppades på att det gick att lösa.
Leon sover hos sin mormor, så jag och tjejerna har en lugn morgon med bad och mys. Leon är VÄRLDENS bästa, men SÅ intensiv, så att ibland få lite avlastning är väldigt skönt. Men nu saknar vi honom allt!
Nu ska jag plocka lite och fixa, så vi kan ta oss ut lite i det fina vädret!

Trevlig Valborg till er!
Vardagen | | Kommentera |
Upp